VESTI IZ HUB-a BIBLIJSKE ŠKOLE ZA 22.04.2013.

Dragi naši prijatelji,

P1010298Počeo je i treći semestar u 17. generaciji, koji je uvek poseban za naše studente zbog lepog proletnjeg vremena, a naročito zbog toga što većina studenata završava školu i što su ovo poslednje nedelje njihovog boravka ovde.

Što se tiče samog početka semestra, u poseti nam je bila grupa ljudi sa biblijskog programa Downline iz Memfisa u Tenesiju, SAD. Oni su održali seminar o učeništvu, kojem su, uz naše studente, prisustvovali i brojni gosti iz raznih crkava i gradova u Srbiji. Ukupno nas je bilo preko 40 u HUB-u. Bilo je to veoma bagosloveno vreme za sve nas. Razgovori, druženja, molitve, ohrabrenja, sportske aktivnosti, likovne radionice i drugo učinili su da učesnici odu puni utisaka. I mi sami smo bili blagosloveni što smo služili ljudima i bili im duhovno osveženje.

Zamolio sam dr Džima Rirdena, jednog od predavača koji su bili u timu, i njegovu ženu, da sa nama podele svoje utiske iz HUB-a.

“Ovo je bila naša prva poseta HUB-u. Nismo znali šta da očekujemo, a Bog nas je iznenadio radošću. Upoznali smo predivnu braću i sestre u Hristu, mogli smo da delimo Božiju Reč, Božiju radost, Božijeg Duha i mnogo toga. To je naš tim spojilo i učinilo da se osećamo kao da smo oruđe u rukama Tesara. Zahvalni smo da nas je koristio u životima naše braće i sestara u Srbiji.”

Veliki su izazovi ispred nas i zbog toga nam je potrebno da nastavite da nas podržavate u molitvi. Hvala vam što to radite. Neka vas Bog blagoslovi.

“Stoga, braćo moja draga, budite čvrsti, nepokolebljivi, uvek bogati u delu Gospodnjem, znajući da vaš trud  nije besplodan u Gospodu.” – 1. Korinćanima 15:58

Riste i tim HUB-a

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: